Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Bači još jednom zabio krasan ‘slobodnjak’, Drnjanci izuzetno nezadovoljni zbog sudačkog kriterija

Vodeća momčad Prve županijske nogometne lige, Tomislav iz Drnja, jučer je u Ždali doživio svoj treći ovosezonski prvenstveni poraz. Tamošnji Prekodravac slavio je s konačnih 3:1, a susret je obilježio još jedan prelijepi pogodak prekaljenog majstora Hrvoja Bačija te nezadovoljstvo gostujućih navijača zbog sudačkog kriterija.

Popularni Belčo zabio je prekrasan pogodak iz slobodnog udarca za vodstvo Tomislava (0:1), a sličan pogodak postigao je i u nedavnom županijskom el classicu. Međutim, njegova majstorija nije bila dovoljna za slavlje pošto je Prekodravac preokrenuo susret i slavio s konačnih 3:1. Nogometaši Tomislava upisali su treći prvenstveni poraz ove sezone, ali sigurno im neće teško pasti pošto su već osigurali titulu prvaka.

 

…eurogol Bačija za 0:1 u Ždali🥅⚽🔝

Objavljuje Nk “Tomislav” Drnje u Subota, 18. svibnja 2019.

Osim o Bačijevom pogotku, nakon susreta puno se pričalo i o suđenju, a gostujući navijači smatraju kako ih je sudac Ivan Koprić u nekoliko navrata grubo oštetio i da je ‘navlačio’ za domaću ekipu.

– Danas smo odigrali solidnu utakmicu te promašili mnoštvo ‘mrtvih’ prilika, a domaćin je to znao iskoristiti te je njihov vratar imao jedan od svojih najboljih dana. isto tako moramo napomenuti da je glavni akter utakmice bio Ivan Koprić koji je uvelike sudio za domaćine i tako im osigurao ostanak u 1. ŽNL, a oštetio gostujuću ekipu, uz nedosuđena dva čista jedanaesterca, te vrijeđao predstavnika gostiju pogrdnim riječima, dok nam za samo suđenje na utakmici kako bi opisali odluke na štetu gostiju nije dovoljno ni pakiranje A4 papira. Uglavnom, sramotno suđenje pretilog ali vrlo ‘sposobnog’ glavnog suca, te je žalosno da je ovaj sudac bio i delegiran za polufinalnu utakmicu kupa koja se trebala igrati u srijedu – stoji na Facebook stranici NK Tomislava iz Drnja.

zatvori