Subota, 27. travnja 2024.

LIJEPA VIJEST Šinterice dobra srca dobile su na korištenje prostor u Kampusu: ‘Naše mačke i psi sada će biti na jednom mjestu’

Udruga za dobrobit pasa i mačaka Šinterice dobra srca dobila je na korištenje od Grada Koprivnice prostor u koprivničkom Kampusu.

Potpisanim ugovorom ostvarena je najavljena suradnja Kampusa i Šinterica, rekao je direktor tvrtke Kampus d.o.o. Igor Bajalica:

– Danas smo dobili još jednog korisnika gradskog prostora u Kampusu, čime su gotovo svi kapaciteti popunjeni što se tiče zgrada i zemljišta u sklopu cijelog kompleksa Kampusa.

Predsjednica udruge Nina Verčević zahvalila je Kampusu i Gradu na ustupljenom objektu:

– Veselim se što će napokon naše mačke i psi zajedno sa svim potrebnim doniranim stvarima biti na jednom mjestu. Veliko hvala našim volonterima i članicama Udruge na podršci te se nadam da ćemo s današnjim danom krenuti u bolju budućnost što se tiče zaštite i zbrinjavanja životinja u Koprivnici.

Suradnju koja je danas dodatno ojačana pohvalio je i gradonačelnik Mišel Jakšić:

– Lijepo je imati ovakvu udrugu za partnera jer je stvarno napravila velike iskorake u svojem radu i brizi o životinjama na području našeg grada. Teme o zaštiti životinja u današnje vrijeme su vrlo velike teme koje se mogu rješavati jedino institucionalnim putem i u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, bez ikakvih daljnjih rasprava i politiziranja i zato smo jako sretni da vas imamo.

Šinterice dobrog srca dobile su ovim ugovorom na korištenje zgradu veličine 175 kvadrata koja se nalazi iza AK galerije i koju će u zajedničkoj koordinaciji s Kampusom urediti prema svojim potrebama.

(Grad Koprivnica)

Potpisivanje ugovora u Kampusu
Foto: Grad Koprivnica.
Potpisivanje ugovora u Kampusu
Foto: Grad Koprivnica.
zatvori