Petak, 17. svibnja 2024.

POSTIGNUT DOGOVOR Ovogodišnja norijada trajat će tri dana na dvije lokacije

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i njegove zamjenice Melita Samoborec i Ksenija Ostriž održali su sastanak s predstavnicima maturanata i ravnateljima škola povodom završetka srednjoškolskog obrazovanja i organiziranja tradicionalne norijade.

Na početku sastanka maturantima se obratio gradonačelnik Mišel Jakšić:

– Iskoristio bih priliku da vam u svoje osobno i u ime cijele Gradske uprave zaželim puno sreće i uspjeha povodom kraja jedne etape vašeg života te da upišete željene fakultete ili da u što kraćem roku nađete dobro plaćen posao i da nam ostanete u Koprivnici.

Nakon nekoliko ponuđenih opcija, u rekordno kratkom vremenu dogovoreno je da će norijada trajati ukupno tri dana na dvije lokacije. Bašća će spremna dočekati maturante 20. i 21. svibnja s osiguranim velikim šatorom i gastronomskom ponudom, zaštitarskom i hitnom službom, policijom i osiguranim sanitarnim čvorovima. Tijekom dvije večeri maturante će zabavljati DJ uz prethodno dogovorenu playlistu.

U srijedu, 22. svibnja koprivnički klub Hollywood ugostit će maturante na završni dan norijade, prilikom čega će biti otvoren i novouređeni prostor s kojim se kapacitet kluba povećava na 800 osoba.

– Moram vam još samo reći da se dobro „istulumarite“ jer vam se u ovom životnom razdoblju neke stvari još mogu progledati kroz prste, a kasnije znate i sami – poručio je maturantima gradonačelnik Mišel Jakšić.

Postignutim brzim dogovorom bio je zadovoljan i ravnatelj Gimnazije „Fran Galović“ Vjekoslav Robotić.

– Zahvalio bih se Gradu Koprivnici na prijemu i što svake godine na jedan demokratski način osigura raspravu oko dogovaranja termina i programa norijade. Isto tako zahvala što se prema svim srednjoškolcima Grad odnosi jednako te sam uvjeren da će kao i svake godine do sada ovi mladi ljudi opravdati povjerenje svojim uzornim ponašanjem – zaključio je ravnatelj Robotić.

Sastanku su prisustvovali i ravnateljica Srednje škole Manuela Gregurić i ravnatelj Obrtničke škole Zlatko Martić.

(koprivnica.hr)

zatvori