Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Jakšić i Golubić obišli Mjesni odbor Dubovec i upoznali se s problemima tamošnjih građana

Gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo danas su posjetili koprivnički Mjesni odbor Dubovec.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Željko Osman i vijećnik Stjepan Pintarić upoznali su gradonačelnika i pročelnika s problemom raskrižja Ulice hrvatske državnosti i Križevačke ulice, gdje je smanjena preglednost zbog visoke živice koja se nalazi na privatnom posjedu. Grad će na to, kazali su Jakšić i Golubić, u najkraćem roku reagirati u skladu sa zakonskim propisima i mogućnostima kako bi se povećala sigurnost u prometu.

Četvorka je obišla i raskrižje ulica Antuna Mihanovića i Josipa J. Strossmayera gdje se planira izgradnja pješačke staze prema postojećem pješačkom prijelazu. Osim toga, gradonačelnik i pročelnik upoznati su i sa stanjem igrala i drugih sadržaja na dječjem igralištu na Trgu kralja Zvonimira, a poradit će se i na povećanju sigurnosti u prometu na postojećem pješačkom prijelazu između Mihanovićeve i Špoljarske.

(koprivnica.hr)

zatvori