Petak, 26. travnja 2024.

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir posjetila Podravinu

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir u nedjelju je u sklopu kampanje za predstojeće europarlamentarne izbore boravila u Podravini.

S obzirom na to da je u Europskom parlamentu Petir jedina hrvatska punopravna članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj, većinu dana provela je razgovarajući s podravskim poljoprivrednicima. Posjetila je suvremenu farmu OPG-a Zlatko Panić iz Koprivnice koji je na Danima travnjaka ponovno proglašen jednim od najvećih isporučitelja mlijeka u županiji.

Petir je bila i na Danima travnjaka gdje je posjetila izložbene prostore podravskih OPG-ova i udruga, a potom se zajedno s kandidatima sa svoje Nezavisne liste Stjepanom Domagojem Krnjakom i Klementinom Karanović susrela i s podravskim pčelarima na pčelinjaku Zdenka Lončarića.

U sklopu boravka u Koprivnici, bila je i na svetoj misi u Pastoralnom centru Župe bl. Alojzija Stepinca, koju je predvodio župnik Davor Šumandl. Nakon Koprivnice, sa suradnicima se zaputila na Sajam cvijeća u Ludbreg, a svoj boravak u Podravini završila je posjetom ludbreškom svetištu Predragocjene Krvi Kristove, koje joj je pokazao njegov čuvar, župnik Josip Đurkan.

zatvori