Petak, 26. travnja 2024.

SLAVEN U POZITIVNOM NIZU IDE NA NOGE HAJDUKU Šarlija: Svaka utakmica nosi neki pritisak, no bodovni nam je sada nešto manji

Nogometaši Slaven Belupa u petak gostuju na Poljudu. U sklopu 33. kola Hrvatski Telekom Prve nogometne lige tražit će bodove protiv splitskog Hajduka.

Optimistični nakon pobjede na domaćem terenu protiv Osijeka, Slavenaši na Poljud odlaze ne računajući na ozljeđene igrače Krstanovića (kojega vjerojatno neće biti do kraja sezone) i Bačelić Grgića te kartoniranog Čanađiju.

Snimio Krešo Puklavec

– Konačno smo povezali dvije pobjede i u jednoj pozitivnoj atmosferi i s velikim elanom očekujemo Hajduk. Sigurno je na Poljudu Hajduk favorit, no probat ćemo ih iznenaditi i nadam se da ćemo u tome uspjeti – rekao je pomoćni trener Farmaceuta Vedran Purić.

Kakva je atmosfera u samoj ekipi rekao je Zvonimir Šarlija:

– Idemo na Poljud u jako pozitivnom raspoloženju. Imamo dobar niz. Pripremat ćemo se za njihove igrače i njihov specifični sustav igre i spremni ćemo dočekati Hajduk. Svaka utakmica nosi određeni pritisak, bio to Dinamo, Rudeš ili netko drugi, pa tako i Hajduk. Svaka utakmica nosi nešto novo, no sada je nešto manji taj bodovni pritisak.

Put Splita Farmaceuti odlaze već sutra, a utakmica je na rasporedu u petak s početkom u 19 sati.

zatvori