Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: ŽUPANIJSKI KUP Rapsodija Borca na Starom bregu, Mladost šokirala Zelene

Prve utakmice polufinala Županijskog nogometnog kupa odigrale su se danas, na Praznik rada.

U prvom susretu dana, Koprivnica je na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ ugostila četvrtoligaša Mladost iz Kloštra Podravskog. Zeleni su poveli preko Mihaljevića koji je pogodio nakon ubačaja iz kornera u 35. minuti utakmice. Pred kraj prvog poluvremena izjednačio je Šandrovčan i s tim je rezultatom poluvrijeme i završilo.

Kloštrani su u nastavku susreta igrali puno bolje i imali nekoliko šansa za vodstvo, ali domaći vratar Jarnec bio je na visini zadatka. Bolju igrali Kloštrani su naplatili deset minuta prije kraja prvog poluvremena kada je lijepo pogodio Kerent.

Tehničar iz Cvetkovca na Starom bregu ugostio je Borac iz Imbriovca. U izrazito sadržajnom prvom poluvremenu, Borac je poveo preko Oršića koji je pogodio nakon ubačaja iz kornera. Obje ekipe do kraja poluvremena imale su šanse, ali na predah se otišlo s rezultatom 0:1.

U nastavku susreta u Cvetkovcu igrači Borca povisili su svoju prednost preko Matijašeca i Fažona koji je iz voleja zabio eurogol u rašlje. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Imbriovčani su osigurali nevjerojatan kapital uoči uzvratne utakmice.

Županijski kup – polufinale (I)

Srijeda, 1. svibnja
17:00
Cvetkovec: Tehničar – Borac  0:3
Koprivnica: Koprivnica – Mladost (Kloštar P.)  1:2

 

zatvori