Subota, 27. travnja 2024.

FOTO: PRVA ŽNL Tomislav pobijedio Slogu i matematički osigurao naslov prvaka, Horvatinović donio Dravi tri boda u Kalinovcu

Kompletirano je 22. kolo Prve županijske nogometne lige.

Podsjetimo, kolo su jučer otvorili Graničar iz Legrada i Prekodravac iz Ždale te Miklinovec i Bratstvo iz Kunovca.

Današnje utakmice u jutarnjem terminu otvorili su nogometaši Osvita iz Đelekovca i Borca iz Imbriovca. U sadržajnoj utakmici, konačan rezultat bio je 3:3. Pogotke za Osvit postigli su Lopatnik (2) i Petak, dok su za Borac precizni bili Matijašec, Balent i Fažon.

Hlebinska Lipa i Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna odigrali su neodlučeno (1:1), molvarska Mladost u posljednjim je sekundama utakmice došla do vrijedne pobjede protiv Tehnike (2:1),

Tomislav iz Drnja danas je na Parku prinčeva ugostio posljednju Slogu iz Koprivničkog Ivanca. Drnjanci su pobijedili 2:1 i tako četiri kola prije kraja prvenstva osigurali titulu prvaka Prve ŽNL. Spomenimo još kako su pogotke za Tomislav postigli Bukovac i Peroković.

Novigradska Drava slavila je na gostovanju kod Kalinovca s 2:0, a oba pogotka postigao je Horvatinović. Spomenimo kako je susret prekinut na petnaestak minuta nakon što je domaćem treneru pozlilo.

Prva ŽNL – 22. kolo

Subota. 11. svibnja
17:00
Legrad: Graničar – Prekodravac 3:1
Koprivnica: Miklinovec – Bratstvo 1:1
Nedjelja, 12. svibnja
10:00
Đelekovec: Osvit – Borac 3:3
17:00
Hlebine: Lipa – Tomislav-Radnik  1:1
Molve: Mladost – Tehnika  2:1
Drnje: Tomislav – Sloga  2:1
Kalinovac: Kalinovac – Drava (Novigrad P.)  0:2

zatvori