Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Od cvijeća do snijega: nedjelja u divnoj Logarskoj dolini

Jedan naizgled jednostavan izlet pretvorio se u fantastičan doživljaj i nedjelju za pamćenje. Naime, agencija Niba Tours bila je domaćin izletnicima koji su prepuni pozitivne energije i dobrog raspoloženja posjetili susjednu Sloveniju. Puna dva autobusa izletnika kojima ni loše vrijeme nije poremetilo želju za avanturom i znatiželju upoznavanja novog…

Dobro raspoloženi izletnici prvo su posjetili Mozirski gaj. Tamo – vrhunsko uživanje u pogledu na prekrasne cvjetne gredice i zanimljive instalacije. Ni kiša ih nije spriječila da prošetaju stazom Logarske doline.

Ovaj puta kišobrani i kabanice bili su obvezna oprema. Mokri i pokisli, ali dobro raspoloženi, okrijepili su se u prelijepom hotelu Plesnik. Oni najhrabriji odlučili su se i za korak dalje – snijegu usprkos popeli su se do Orlovog gnijezda i slapa Rinka.

– Bez obzira na zimske uvjete, doživljaj je bio fantastičan o čemu svjedoče i fotografije koje smo snimili. Za kraj izleta posjetili smo mjesto Žalec i fontanu piva… Možete samo zamisliti koliko smo vedri i veseli sjeli u autobus i krenuli kući. Hvala svim putnicima koji su – bez obzira na kišu, snijeg i hladnoću ostali dobrog raspoloženja i avanturističkog duha! Nama iz Nibe bilo je prekrasno s vama. Ponavljamo izlet i iduće godine! – poručuju iz ove koprivničke turističke agencije.

zatvori