Petak, 26. travnja 2024.

ANKETA Gradska uprava vas pita: Kakav novi centar grada želite?

Grad Koprivnica objavio je anketni upitnik za građane o uređenju središta grada koje obuhvaća Zrinski trg i Trg bana Jelačića.

Gradska uprava, naime, pokreće izradu dokumentacije za novi izgled centra Koprivnice. Kako bi se dobilo što kvalitetnije rješenje provest će se arhitektonsko-urbanistički natječaj unutar kojega će arhitektonska struka predložiti rješenja budućeg izgleda centra. Ono najbolje bit će odabrano.

“Za izradu rješenja je osim stručnog mišljenja i uvjeta javnopravnih tijela vrlo bitna participacija i mišljenje građana grada Koprivnice koji se vrlo često nalaze ili pak svakodnevno borave na glavnom gradskom trgu. Stoga, kako bi što veći broj stanovnika aktivno uključili u odlučivanje i oblikovanje prostora, Grad Koprivnica u suradnji sa stručnim osobama zaduženima za provedbu natječaja, provodi anketni upitnik o stanju prostora, korisnicima te njihovim željama, zahtjevima i očekivanjima”, objavljeno je maloprije na gradskom webu.

Anketni upitnik možete ispuniti na ovoj poveznici i to do 13. svibnja.

Građani koji se ne koriste digitalnim tehnologijama svoje će mišljenje moći dati u subotu, 11. svibnja od 9 do 14 sati kada će se u samom centru grada provoditi usmeno anketiranje stanovništva.

zatvori