Subota, 18. svibnja 2024.

PRESUDILA SERIJA LOŠIH REZULTATA Siniša Budja podnio ostavku na mjesto trenera Tomislav-Radnika

Budja je na klupi Tomislav-Radnika proveo pune dvije godine, a klub je vodio u 72 navrata te osvojio naslov jesenskog prvaka Prve ŽNL u aktualnoj sezoni

Nakon tri uzastopna poraza od Graničara iz Legrada, Tomislava iz Drnja i molvarske Mladosti, već sada bivši trener županijskog prvoligaša Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna Siniša Budja podnio je ostavku.

Svoju odluku Budja je obznanio predsjedniku kluba Tihomiru Smuđu. Budja je na klupi Tomislav-Radnika proveo pune dvije godine, a klub je vodio u 72 navrata te osvojio naslov jesenskog prvaka Prve ŽNL u aktualnoj sezoni.

– Bilo je lijepo dok je trajalo, ali svemu dođe kraj. Malo ću se sada odmoriti od nogometa u kojem sam kao igrač i trener i mladih i prvih sastava dva desetljeća. Neću se, naravno, potpuno, odmaknuti od lopte i s veteranima NK Radnik-Križevci igrat ću svakog četvrtka i družiti se – rekao je Siniša Budja za prigorski.hr.

Tko će biti novi trener Tomislav-Radnika u ovom trenutku još nije poznato, a već ove nedjelje čeka ih susret 21. kola na domaćem terenu protiv Osvita iz Đelekovca.

zatvori