Subota, 27. travnja 2024.

Prognoza vremena za srijedu, 3. travnja

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Poslijepodne i navečer mjestimice su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, možda praćeni i grmljavinom. Puhat će uglavnom slab južni i jugozapadni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 19 ili 20 stupnjeva.

U četvrtak će biti djelomično sunčano uz porast naoblake prema kraju dana. Već poslijepodne tu i tamo može biti slabijih lokalnih pljuskova, a malo konkretniju kišu očekujemo u noći na petak. Ipak, čini se kako to neće biti jako obilne oborine. Puhat će slab do umjeren vjetar južnih smjerova. Jutarnja temperatura oko 7, najviša dnevna oko 19 stupnjeva.

Petak nam donosi više sunca, iako se ne može isključiti mogućnost još pokojeg pljuska tu i tamo. Bit će i malo svježije. U noći i ujutro puhat će jugoistočni, kasnije južni i jugozapadni vjetar.

Što se tiče malo dalje prognoze, čini se da će u subotu biti većinom sunčano i ugodno toplo, a u nedjelju i ponedjeljak nestabilno uz moguću povremenu kišu.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori