Četvrtak, 25. travnja 2024.

JOŠ JEDNA NOVA IGRAČICA Dijana Mugoša potpisala za Podravka Vegetu

Podravka Vegeta u novoj sezoni bit će pojačana i na lijevoj krilnoj poziciji. Tamo će se, uz Korinu Karlovčan, uskoro naći i mlada Crnogorka Dijana Mugoša, službeno je priopćeno iz kluba.

Dijana je 23-godišnjakinja rođena u Podgorici, a igrala je za pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Crne Gore. Prije šest godina na Mediteranskim igrama u Turskoj bila je i članica seniorske reprezentacije.

Svoju je karijeru započela u školi rukometa Budućnosti, a nastupala je za još tri ekipe u Crnoj Gori prije nego što ju je rukometni put odveo u Tursku gdje je s Ardesenom igrala Challenge Cup.

U prošloj sezoni bila je članica slovačkog prvoligaša Iuventa Michalovce s kojim je osvojila češko-slovačku MOL ligu i slovački kup. S Iuventom je igrala i u EHF Kupu gdje se s 82 pogotka uvrstila među najbolje strijelkinje sezone.

“Osjećam se odlično zbog dolaska u Podravku. Smatram da sam došla u pravi klub u pravo vrijeme. Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja trenera. Na meni je da radim što bolje i očekujem puno uspjeha s Podravkom”, izjavila je Dijana za službene internetske stranice RK Podravke.

zatvori