Subota, 27. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Galerija ‘Mijo Kovačić’ poklonila se laureatima: Ogenj ‘domaj’ donio dva Porina

Ogenj se vratio doma nakon svojeg najvećeg uspjeha: osvajanja dvije prestižne nagrade Porin.

Iako se dojmovi s nedavno održanih dodjela još nisu do kraja slegli, u Galeriji ‘Mijo Kovačić’ u Koprivnici članovi benda Ogenj održali su obraćanje javnosti povodom osvanja ove nagrade, nakon čega su održali svirku koja nije uobičajena za ovaj prostor.

Međutim, ovakav se aranžman pokazao kao pun pogodak, budući da je izložbena dvorana bila puna ljudi zainteresiranih pozdraviti naše laureate.

Frontmen Tomislav Mihac Kovačić podijelio je okupljenima  dojmove benda iz Opatije te prokomentirao što za njih znače dva osvojena kristalna kipića:

– Mislim da smo za to svi zaslužni. I svi oni koji su nas zvali u Vrbovec,  Pazin, Krapinu, Križevce i Murter i Split. Još uvijek nismo svjesni, barem ja nisam svjestan kaj ovo je, ja Porine držim malo na stolu pa ih malo premećem, vidim kak su žmefki… Mi smo valjda priprosti dečki, pa tak i dok smo bili u Opatiji, bilo nam je kak da smo doma, lijepo su nas primili, mazili, pazili, a mi smo im vrnuli jednom profesionalnošću na koju nismo navikli.

Dečki iz Ognja zahvalili su na podršci, te osim dojmova same organizacije i gostoprimstva, pričali su o ugodnim kao i malo manje onih ugodnim susretima s drugim estradnjacima.

Predstavljanje u obliku dijaloga s članovima benda vodio je Karlo Sigetić, a riječi zahvale u pomoći za organizaciju ovog događaja upućene su Muzeju grada Koprivnice.

Nedavno su izdali debitantski album za izdavačku kuću Dancing Bear, a za očekivati je i nastavak već sad plodnog rada te predstavljanje ovog kraja pjesmama na kajkavskom u dosadašnjem, već prepoznatljivom ritmu.

Kako je sve to izgledalo izgledalo, možete pogledati u bogatoj galeriji, ali i videu koji donosimo u nastavku.

 

 

Ogenj povodom osvojenih nagrada Porin. Galerija Mijo Kovačić

Posted by Drava.info on Tuesday, 2 April 2019

zatvori