Petak, 26. travnja 2024.

FRAN TISAJ uoči nove sezone: Nadam se da će ova godina biti za pamćenje

Mladi koprivnički triatlonac Fran Tisaj, nakon duže stanke zbog ozljede ponovno se vraća utrkama, a za Dravu.info najavio je što ga sve očekuje ove godine.

– Budući da sam cijelu prošlu sezonu bio ozlijeđen, ove godine sam pun motivacije i samopouzdanja. Prva važna utrka mi je državno prvenstvo u supersprint triatlonu koja se održava 25. svibnja, a prije samog prvenstva odradit ću nekoliko pripremnih vikend utrka. Nakon supersprint triatlona, očekuje me državno prvenstvo u sprint triatlonu – rekao je Fran Tisaj, mladi koprivnički triatlonac.

Osim pojedinačnih utrka, Frana ove godine očekuje i nastup na Europskom juniorskom kupu.

– Što se tiče europskih utrka, ove godine sudjelovat ću na Europskom juniorskom kupu u Makedoniji. Osim triatlonskih trka, natjecat ću se i na državnim prvenstvima u aquatlonu i duatlonu – rekao je Fran.

Nakon dužeg izbivanja Fran je ponovno dobio poziv u Hrvatsku triatlonsku reprezentaciju.

– Ove godine ponovo sam član reprezentacije, a to mi je veliko priznanje za sav moj rad i trud. Sami poziv znači da izbornica Kristina Skroče računa na mene. Veselim se novoj sezoni i nadam se da će ova godina biti za pamćenje – zaključio je optimistični Fran.

zatvori