Subota, 11. svibnja 2024.

FOTO Umirovljenici Podružnice Đelekovec izabrali novu predsjednicu i počasnog predsjednika

Umirovljenici Podružnice Đelekovec u utorak, 23. travnja održali su Godišnju izbornu skupštinu u Domu kulture ‘Pajo Kanižaj’ u Đelekovcu.

Pred okupljenim članovima iz Đelekovca, Imbriovca, Zablatja, Malog Otoka i Legrada, koji zajedno čine ovu podružnicu, predsjednik Stjepan Kovaček i tajnik Željko Komšić dali su osvrt na dosadašnji rad i aktivnost ove Udruge umirovljenika.

Jednoglasno je na ovoj skupštini za novu predsjednicu izabrana gospođa Marija Kovaček, koja svojim predanim radom sve ove godine doprinosi ugledu i radu udruge. Gđa Kovaček zahvalila je na ukazanom povjerenju i prisutne obavijestila o planovima za naredno razdoblje.

Novoizabranoj predsjednici u radu će pomagati zamjenik Stjepan Sirutka, tajnik Željko Komšić, blagajnica Dragica Solomun te članovi Upravnog odbora: Drago Drvarić, Marijan Črneli, Ljubica Rašan, Slavica Pavlek, Gabrijela Horvat, Slavko Rašan, Stjepan Indir i Miljenko Novoselić.

Predloženo je da u radu Udruge i dalje djeluje gospodin Stjepan Kovaček i to kao počasni predsjednik, koji je ovu “titulu” zaslužio zbog osobnog velikog doprinosa pokretanju i radu udruge.

Izbornoj skupštini nazočila je i načelnica Općine Đelekovec, gđa Štefica Sirutka, a prisutnima se obratila i gospođa Ana Milek, predsjednica Udruge Podravkinih i ostalih umirovljenika Zlatna dob Koprivnica. Ona je izrazila zadovoljstvo radom đelekovečke udruge koja je sastavni dio Udruge Zlatna dob, a novoj je predsjednici poželjela puno uspjeha i elana u daljnjem radu.

Druženje umirovljenika nastavilo se i nakon izborne skupštine, uz večeru i nezaobilaznu pjesmu i ples.

Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.
zatvori