Ilustracija / snimio Marko Posavec.
Čak tri požara na građevinskim objektima obilježila su jučerašnji dan.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica gasili su požare u Sokolovcu i Subotici Podravskoj, uz pomoć lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

U Sokolovcu je oko 8 sati uslijed odvajanja dimovoda koji spaja peć s dimnjakom došlo do požara u prostorijama kuhinje, garaže i krovišta gospodarskog objekta. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 25.000 kuna. Uz koprivničke vatrogasce, u gašenju požara pomagali su vatrogasci DVD-a Domaji.

U Subotici Podravskoj je oko 12:15 sati u kuću prilikom paljenja vatre u peći na kruta goriva došlo do pada zapaljivog materijala. U požaru je djelomično izgorio dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 30.000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica i DVD-a Rasinja.

Još jedan požar dogodio se u Ferdinandovcu, i to na gospodarskim zgradama. Požar su lokalizirali vatrogasci. Danas tijekom dana vršit će se očevid, nakon čega će biti dostupno više informacija o okolnostima požara.