Petak, 26. travnja 2024.

Čak tri požara na građevinskim objektima obilježila jučerašnji dan, šteta veća od 50 tisuća kuna

Čak tri požara na građevinskim objektima obilježila su jučerašnji dan.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica gasili su požare u Sokolovcu i Subotici Podravskoj, uz pomoć lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

U Sokolovcu je oko 8 sati uslijed odvajanja dimovoda koji spaja peć s dimnjakom došlo do požara u prostorijama kuhinje, garaže i krovišta gospodarskog objekta. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 25.000 kuna. Uz koprivničke vatrogasce, u gašenju požara pomagali su vatrogasci DVD-a Domaji.

U Subotici Podravskoj je oko 12:15 sati u kuću prilikom paljenja vatre u peći na kruta goriva došlo do pada zapaljivog materijala. U požaru je djelomično izgorio dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 30.000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica i DVD-a Rasinja.

Još jedan požar dogodio se u Ferdinandovcu, i to na gospodarskim zgradama. Požar su lokalizirali vatrogasci. Danas tijekom dana vršit će se očevid, nakon čega će biti dostupno više informacija o okolnostima požara.

zatvori