Petak, 26. travnja 2024.

SERTIĆ UOČI HAJDUKA ‘Skidam im kapu na tri pobjede, ali vjerujem u svoju momčad’

Nogometaši Slaven Belupa u subotu će na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ odmjeriti snage sa splitskim Hajdukom u sklopu 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Dan uoči susreta protiv Hajduka, trener Slaven Belupa Ivica Sertić ima velikih problema s nedostatkom važnih prvotimaca. Sertić neće moći računati na kartonirane Godu, Šarliju, Bačelić Grgića Čanađiju te ozlijeđene Krstanovića i Doležala. Kako je i sam Sertić rekao na današnjoj konferenciji za medije, Krstanovićeva ozljeda ipak je teže prirode.

– Cilj nam je da protiv Hajduka probamo izgledati kao u utakmicama protiv Rijeke, Gorice i Intera; moramo biti na tragu prvih poluvremena iz spomenutih utakmica. Iako nam u susretu protiv Hajduka neće biti nekoliko važnih prvotimaca, ja potpuno vjerujem ostalim momcima koji strpljivo čekaju svoju priliku i vjerujem da će kvalitetno zamijeniti igrače koji nedostaju – rekao je Sertić.

Momčad Hajduka trenutno se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s 34 boda, a u posljednjih nekoliko utakmica igraju na željenoj razini.

– Hajduk je u uzlaznoj sportskoj formi i to potvrđuju rezultatima. U proljetnom dijelu prvenstva upisali su tri pobjede i na tome im skidam kapu, ali ja vjerujem u svoju momčad. Nastojat ćemo da bodovi ostanu u Koprivnici, Hajduk respektiramo, ali želimo se nadigravati – zaključio je Sertić

Utakmica između Slaven Belupa i Hajduka na rasporedu je sutra, 9. ožujka s početkom u 15 sati. Ulaznice za sve tribine moći će se kupiti i u pretprodaji danas od 14 do 17 sati na blagajni kod ulaza na tribinu za domaće navijače. Jedna osoba moći će kupiti po jednu kartu uz predočenje osobne iskaznice.

zatvori