Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 25. ožujka

Promjenjivo do pretežno oblačno, povremeno uz kišu ili pljuskove, vjerojatno češće i obilnije u drugom dijelu dana. Na širem području može biti i malo grmljavine. Puhat će većinom slab do umjeren sjeverni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 11 do 13 stupnjeva.

U utorak će se postupno razvedriti, ali puhat će umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura oko 3 do 4, najviša dnevna oko 9 do 11 stupnjeva.

Srijeda će biti promjenjivo sunčana te i dalje vjetrovita, s temperaturama sličnima onima u utorak, uz iznimku jutarnje koja će se približiti nuli pa je mjestimice moguć slab mraz. Mogućnost mraza postojat će i u četvrtak, no danju će ipak biti malo toplije. Za vikend zasad imamo naznake sunčanog i toplog proljetnog vremena, ali u prvim danima travnja nazire se novo pogoršanje i pad temperature. O tome, naravno, više u prognozama koje slijede.


Napomena: Ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori