Srijeda, 8. svibnja 2024.

Održan radni sastanak predstavnika organizatora Ljeta na Šoderici

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije u organizaciji Općine Legrad i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak na temu manifestacije “Ljeto na Šoderici”.

Sastanku su prisustvovali načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, pomoćnica direktora županijske turističke zajednice Kristina Sočev te predstavnici organizatora raznih događanja i manifestacija te vlasnici smještajnih objekata na Šoderici.

Tema sastanka bila je utvrđivanje datuma manifestacije i dogovor aktivnosti vezanih za njenu organizaciju. Kao i dosadašnjih godina, nositelji programa “Ljeto na Šoderici” su Koprivničko-križevačka županija, županijska turistička zajednica i Općina Legrad.

Organizatori najavljuju bogat program i ove godine, a sve aktivnosti i događanja koja će se održavati moći će se pronaći na web stranici županijske turističke zajednice, Općine Legrad i novoj web stranici www.soderica.in te na društvenim mrežama.

Svi zainteresirani koji smatraju da bi svojim idejama i sudjelovanjem mogli doprinijeti obogaćivanju turističke ponude na Šoderici mogu se javiti u ured Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije ili Općinu Legrad.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori