Petak, 26. travnja 2024.

NOĆAS DVIJE PROMETNE Vozač udario u betonski stup, hitno je prevezen u koprivničku bolnicu

Dvije osobe su ozlijeđene u prometnim nesrećama koje su se noćas dogodile na području naše županije, javlja Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Malo poslije ponoći 30-godišnji vozač Golfa koprivničkih registracija uslijed nepropisnog kretanja zabio se u betonski stup – nosač električnih kablova na Trgu Vladimira Nazora u Podravskim Sesvetama.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede te je hitno prevezen u koprivničku Opću bolnicu. Zadobivene ozljede nisu opasne po život, doznajemo od policijske službenice za odnose s javnošću Dijane Žagar.

U koprivničkoj bolnici vozaču su uzeti uzorci krvi i urina radi utvrđivanja moguće alkoholiziranosti i slijedi mu prekršajni postupak.

Još jedna prometna nesreća dogodila se oko 3:30 sati na cesti između Molvi i Virja. Zbog nepropisnog kretanja ponovno je stradao vozač Golfa koprivničkih registracija. 26-godišnjak je sletio u odvodni kanal nakon čega se vozilo od siline udarca ponovno odbacilo na kolnik. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a treba spomenuti da je bio pod utjecajem alkohola od 1,57 promila.

Protiv njega će zbog izazivanja prometne nesreće biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori