Petak, 26. travnja 2024.

Jedan mrtav pijan turirao motornom pilom, nekoliko kuća dalje njih šestero se naguravalo pokraj ograde

Dva slučaja narušavanja javnog reda i mira zabilježena su tijekom jučerašnjeg dana, oba u Starogradskoj ulici u Reki, kako javljaju iz koprivničke policije.

Dvije osobe su uhićene u slučaju koji je zabilježen oko 18:35 sati. Četvorica muškaraca galamila su na dvojicu muškaraca i častili ih pogrdnim riječima, pri čemu je došlo do naguravanja i pokušaja ulaska u dvorište.

Dvojica od spomenute četvorke su uhićeni, dok su se druga dvojica udaljili po dolasku policije. Jedan od uhićene dvojice, 1983. godišta, koji je bio vidno alkoholiziran, odbio je alkotestiranje, dok je drugome 2002. godišta utvrđeno 1,68 promila alkohola u krvi.

Spomenuta dvojica zadržana su u posebnoj prostoriji koprivničke policije do otrježnjenja, a protiv sve četvorice pokrenuta je prekršajna prijava.

Drugi slučaj narušavanja javnog reda i mira dogodilo se u istoj ulici oko 19:15 sati, gdje je muškarac 1998. godišta turirao motornom pilom držeći je u zraku, čime je uznemiravao susjede.

Muškarac je uhićen, a utvrđeno mu je 2,23 promila alkohola u krvi. Protiv njega je također pokrenuta prekršajna prijava, javljaju iz policije.

zatvori