Nedjelja, 6. listopada 2024.

FOTO Proteklog vikenda odigrani su brojni prijateljski susreti županijskih nogometnih klubova, pogledajte rezultate i strijelce

Proteklog vikenda diljem županijskih nogometnih terena odigrane su prijateljske utakmice u sklopu priprema za proljetni dio aktualnih prvenstvenih sezona.

Tomislav iz Drnja jučer je odigrao prijateljsku utakmicu u gostima kod Mladosti iz Koprivničkih Bregi. Drnjanci su slavili s konačnih 4:1, a ponajviše zbog sjajnog Hrvoja Bačija koji je postigao hat-trick. Jedan pogodak za Tomislav nadodao je i Marko Blažotić.

Nogometaši Prekodravca iz Ždale slavili su na gostovanju kod Panonije iz Peteranca s visokih 5:1. Strijelci za Ždalčane bili su Topić, Marović i Pavešić (3).

Sabarija iz Subotice Podravske ovog je vikenda odigrala dvije pripremne utakmice. U subotu su gostovali kod Dinama iz Vrbanovca, kluba koji se natječe u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Varaždinske županije. Utakmica je završila 3:3, a strijelci za Sabariju bili su Jalševec i Punčikar (2). Nakon utakmice protiv Dinama, nogometaši Sabarije jučer su odigrali i drugu pripremnu utakmicu ovog vikenda i to u gostima kod ligaškog rivala Zagorca. Sabarija je u konačnici slavila s 3:1, a golove su zabili Punčikar, Tkalčević i Hegedušić.

Dobru formu jučer su potvrdili i nogometaši Tehnike koji su na domaćem terenu pobijedili Mladost iz Kloštra Podravskog s 4:1. Za Građevinare su pogađali Harambaša, Krištofić, Hlevnjak i Markač, a utješni pogodak za Mladost postigao je Balala.

Nogometaši Borca iz Imbriovca ovog su vikenda odigrali dva pripremna susreta. U subotu su na domaćem terenu pobijedili Varteks pogotkom Marija Oršića, a u nedjelju su izgubili na gostovanju kod sigečke Mladosti s 1:0. Pobjedonosni pogodak za Mladost je postigao Marijan Zvonar.

Drava iz Podravskih Sesveta je ugostila đurđevački Graničar i hrabro ‘pala’ s 3:2, iako su na poluvremenu vodili s 1:0. Pogotke za Dravu postigli su Đipalo i Bratanović.

Herešinčani su pod trenerskom palicom Marija Dodika itekako bolja momčad, a to su pokazali jučer u domaćoj pobjedi od 3:0 protiv Sokola iz Sokolovca. Pogotke za Omladinac postigli su Balaško, Blažeković i Logar. Izdvojimo još pobjede Miklinovca nad Močilama (2:1) te Kunovca u gostima kod zagrebačkog kluba Sloge Gredelj (3:2). Pogotke za Miklinovec postigli su Hruška i Krstitović, a utješni pogodak za goste iz Močila zabio je Ceković. Kunovčani su pak slavili na krilima sjajnog Ivana Hajdića koji je postigao dva pogotka, a jedan je nadodao Dean Slijepčević.

Mladost KB – Tomislav Drnje 1:4
Panonija Peteranec – Prekodravac Ždala 1:5
Dinamo 01 Vrbanovec – Sabarija SP 3:3
Zagorec – Sabarija SP 1:3
Tehnika – Mladost KP 4:1
Borac Imbriovec – Varteks Varaždin 1:0
Mladost Sigetec – Borac Imbriovec 1:0
Drava PS – Graničar Đurđevac 2:3
Omladinac Herešin – Sokol Sokolovac 3:0
Miklinovec – Močile 2:1
Sloga Gredelj – Bratstvo Kunovec 2:3
Rudar Glogovac – Lipa Hlebine 2:0

Slušaj uživo
zatvori