Petak, 26. travnja 2024.

SERTIĆ UOČI INTERA ‘Utakmica neće biti nimalo laka, a mi ćemo dati sve od sebe da bodovi ostanu u Koprivnici’

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ ugostiti zaprešićki Inter. Bit će to treći međusobni dvoboj ovih dviju momčadi ove sezone. Farmaceuti su u prvom susretu odigranom u Koprivnici slavili s 2:1, a susret u Zaprešiću završio je bez pogodaka.

Inter Zaprešić trenutno se nalazi na osmom mjestu prvenstvene tablice, odmah iza Slaven Belupa, s tim da Zaprešićani imaju tri boda manje.

– Želimo odigrati dobru utakmicu koju ćemo potkrijepiti rezultatom. Inter nam je direktan suparnik u borbi za ostanak u ligi, a tijekom ovog transfer roka doveli su Čulinu te ofenzivnog veznog igrača koji je stigao iz Bugarske. Utakmica neće biti nimalo laka, njima su bodovi potrebni kao i nama, a mi ćemo dati sve od sebe da bodovi ostanu u Koprivnici – rekao je trener Slaven Belupa Ivica Sertić na današnjoj konferenciji za medije.

Sertić neće moći računati na kartoniranog Brunu Godu te na ozlijeđene Mateusa Limu i Jana Doležala. Pod upitnikom je i nastup Ivana Krstanovića koji još uvijek ima probleme s ozljedom, ali Sertić kaže da će njegova situacija biti jasnija nakon današnjeg treninga.

Utakmica između Slaven Belupa i Inter Zaprešića na rasporedu je sutra, u subotu 23. veljače s početkom u 15 sati.

zatvori