Petak, 26. travnja 2024.

ČANAĐIJA SE VRAĆA U SLAVEN ‘Presretan sam što sam ponovno doma’

Dario Čanađija nakon pet i pol godina vratio se u Koprivnicu, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici Slaven Belupa.

Iz kluba su izvijestili da su s 25-godišnjim veznjakom potpisali dvogodišnji ugovor te da će  pravo nastupa imati već od subote i utakmice s Goricom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš.

Čanađija je od odlaska iz Slavena branio boje Rijeke, talijanske Spezije i ljubljanske Olimpije pritom osvojivši naslove prvaka i kupove Hrvatske i Slovenije. Ove je sezone u dresu riječkog prvoligaša upisao 20 nastupa u prvenstvu, Kupu i Europi pritom postigavši dva pogotka, navode na Slavenovoj stranici.

– Presretan sam što sam ponovno doma. Moja karijera je počela sa Slaven Belupom, počela je na ovom stadionu i sigurno je da me za ovaj klub i grad veže posebna emocija. Zahvalio bih direktoru Šimunoviću na ukazanom povjerenju, a ja se nadam da ću se njemu i svima u klubu odužiti dobrim igrama. Svjestan sam da rezultatski trenutno nije bajna situacija, ali vidio sam kroz utakmice, posebno na onoj prije tjedan dana da imamo kvalitetnu ekipu koja ne zaslužuje trenutno mjesto na ljestvici već puno više. Uvjeren sam da ćemo već od subote krenuti s pobjedama i tako prekinuti ovaj niz remija. Nadam se da će nas Koprivničanci u što većem broju dolaziti bodriti – rekao je Dario.

Čanađija je za Slaven Belupo odigrao 72 utakmice i zabio sedam pogodaka.

zatvori