Četvrtak, 9. svibnja 2024.

Koprivnica slavila u prvoj pripremnoj utakmici protiv Bjelovara

Nogometaši Koprivnice danas su odigrali prvu pripremnu utakmicu uoči početka proljetnog dijela sezone Treće hrvatske nogometne lige. Zeleni su ugostili Bjelovar, klub koji se također natječe u Trećoj HNL Istok.

Nogometaši Koprivnice poveli su preko kapetana Bojana Tucakovića koji je rutinski realizirao jedanaesterac. U posljednjoj minuti prvog dijela Bjelovar je izjednačio rezultat, također iz kaznenog udarca. Precizan je bio Pejo Kuprešak, nekadašnji vezni igrač Slaven Belupa. U drugom dijelu oba su trenera napravila dosta izmjena, a Zeleni su ponovno poveli u 50. minuti utakmice preko Ivana Vrkića kojemu je sjajno asistirao Tucaković. Do kraja susreta Koprivnica je bila puno bolja momčad, a konačni rezultat od 3:1 postavio je Slavko Jagarinac nakon asistencije Šarlije.

Koprivnica je tako ostvarila pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici pod vodstvom novog trenera Valentina Knapića. Zeleni će već iduće subote odigrati i drugu pripremnu utakmicu u gostima kod Vrbovca. Spomenimo još kako su danas Koprivnici nedostajali Olić, Mihaljević i Hajdinjak.

NK Koprivnica – NK Bjelovar 3:1

Sastav Koprivnice: Slukić, Tucaković, Kudumija, Jovanovski, Dodik, Tuba, Gregurina, Azenić, Kolar, Vrkić, Lim
Ušli s klupe: Jarnec, Halavuk, Hontić, Šarlija, Šumiga, Jagarinac, Janeš
Trener: Valentin Knapić

zatvori