Utorak, 5. srpnja 2022.

KC LIGA Bliži se velika završnica, a prvaci bi mogli biti poznati već ove subote

Ove subote na rasporedu je deseto i pretposljednje kolo KC lige, malonogometnog natjecanja koje u subotnjim večerima u srednjoškolskoj dvorani organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS). Igrat će se i posljednje kolo Lige bez briga. Kako u ovom trenutku stoje stvari na tablici, ove subote mogli bismo dobiti ovosezonskog prvaka.

Na vrhu tablice KC lige i dalje su bodovno izjednačeni Petgrad i CB Active koji imaju po 20 bodova. Međutim, Petgrad ima bolju gol-razliku i trenutno je vodeća momčad lige. Prvi će na teren izaći nogometaši Petgrada koji igraju protiv Robin Marketa/UŠRPS. Studenti će biti posebno “nabrijani” da otkinu bilo kakve bodove. U posljednjoj utakmici večeri, CB Active pokušati će doći do toliko željena tri boda protiv neugodne momčadi CB Golfa.

Velika je gužva na tablici Lige bez briga gdje se u posljednjem kolu dvije momčadi bore za naslov prvaka. Vodeći Grad Koprivnica ima 17 bodova, a ove će subote igrati derbi susret protiv drugoplasiranog Komunalca/KC voda koji ima samo jedan bod manje. Trećeplasirana Forma Legalis otvorit će deveto kolo Lige bez briga utakmicom protiv Romantičara, a ako se sve posloži i Odvjetnici bi mogli do prvog mjesta.

KC LIGA – 10. kolo

Subota, 9. veljače
18:30 KKC Pixel – NK Romantičari
19:10 Bimbo – Autolimarija Krešo
19:50 Inducta++/eMerkato – Klikaj.hr
20:30 Robin Marketi/UŠRPS – Petgrad
21:10 CB Golf – CB Active

LIGA BEZ BRIGA – 9. kolo – finale

Subota, 9. veljače
16:30 Romantičari – Forma Legalis
17:10 HEP – CB 048/Pizzeria Fokus
17:50 Komunalac/KC vode – Grad Koprivnica
21:50 Profesori OBSKC – Sedma sila