Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo remizirao s Istrom

Nogometaši Slaven Belupa u 19. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige upisali novi remi protiv Istre u Puli. Iako su imali više prilika i bili bliže pobjedi rezultat je bio 1:1. Pogodak za Farmaceute postigao je Krstanović.

Prenosimo izvještaj s internetskih stranica Slaven Belupa.

Trener Ivica Sertić u odnosu na utakmicu s Rijekom u srijedu napravio je jednu izmjenu. Umjesto Plantaka mjesto je u veznom redu zauzeo povratnik nakon odrađene suspenzije Puclin. Po prvi puta od kad je stigao u Slaven Belupo mjesto na klupi je pronašao Menalo.

Odličnom prilikom naša je momčad otvorila utakmicu. Bačelić Grgić savršeno je pronašao Bongonguija koji iz idealne situacije loptu šalje pokraj gola. U 11. minuti Puclin je izvrsno pronašao Krstanovića koji iskosa s lijeve strane nije precizan. Odgovorila je Istra osam minuta kasnije, ali Perić Komšić nije bio precizan. Do kraja prvih 45. minuta rezultat je ostao početnih 0:0, iako su opasno prijetili Doležal i Puclin. Imao je i domaćin priliku, ali su mreže ostale netaknute. Valja istaknuti da je u 41. minuti debitirao Menalo koji je ušao umjesto ozlijeđenog Doležala.

U nastavku susreta priliku smo čekali do 64. minute kada je Bačelić Grgić centrirao, a Nowak glavom poslao loptu preko gola. Istra je povela u 65. minuti kada je Ndi iz blizine glavom pogodio za 1:0. Tri minute kasnije Perić Komšić pogodio je gredu. Slaven je izjednačio u 74. minuti. Menalo je napravio prelijepu minijaturu i centrirao, a Krstanović spremno na prvoj stativi posprema za 1:1. U 80. minuti Vidović je glavom loptu poslao tik pokraj vratnice. Valja istaknuti da je prekršaj na Mladenu iz kojeg je centrirao Bačelić Grgić bio unutar šesnaesterca.

Nogometaši Slaven Belupa iduće su subote ponovno u Koprivnici. U 20. kolu Hrvatski Telekom lige ugostit će na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš Goricu.

2. veljače 2018. – 19. kolo Hrvatski telekom Prve lige
Pula, Aldo Drosina
NK Istra 1961 – NK Slaven Belupo 1:1 (0:0)
NK ISTRA 1961: Čondrić – Grujević, Rufati, Bosančić, Pavić – Obeng, Gomes – Sane, Ndi (od 77. Iglesias), Rubić (od 90. Paez) – Perić Komšić (od 84. Caicedo). Trener: Krunoslav Rendulić
NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Karamarko, Nowak, Šarlija, Goda – Puclin (od 89. Plantak), Vidović, Bačelić Grgić – Bongongui (od 58. Mladen), Krstanović, Doležal (od 41. Menalo)
Trener: Ivica Sertić

zatvori