Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Osmijeh na licima mališana iz Podravskog sunca, stigao im je novi kombi

Učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce i polaznicima tamošnjeg dječjeg vrtića stigao je dugo očekivani kombi.

Kako smo već izvijestili, kupili su ga Grad Koprivnica i Podravska banka, a koštao je 200 tisuća kuna. Podravska banka dala je 40 tisuća kuna, a ostatak novca osiguran je iz gradskog proračuna.

Mišel Jakšić. Snimila Nela Carek.

– Drago mi je da je kombi stigao, da ga stavljamo u pogon i na korištenje. Hvala ravnateljici Podravskog sunca koja je to inicirala i Podravskoj banci koja nam je uvijek partner na ovakvim ljudskim i društvenim pričama koje su potrebne našem gradu. Moram reći da se ponosim ovom suradnjom, ali i onime što se spremamo napraviti za naše Podravsko sunce – rekao je danas gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ovo je drugi kombi u voznom parku Podravskog sunca kojima sada u školu dolazi trideset polaznika.

Radmila Popović. Snimila Nela Carek.

– Osigurali smo djeci kvalitetan i siguran prijevoz u pratnji njegovateljice. Ovim smo riješili jedan značajan problem kojeg smo imali – pohvalila se ravnateljica Podravskog sunca Radmila Popović.

Jedan od učenika koji se svakodnevno vozi novim kombijem je Mario Vuger iz Antolovca. Okupljenim novinarima Mario je rekao da mu se u njemu ugodno voziti, a pohvalio je i vozača Vinka s kojim je vožnja još ljepša.

Snimila Nela Carek.
Snimila Nela Carek.
Snimila Nela Carek.
Snimila Nela Carek.
zatvori