Petak, 26. travnja 2024.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Maslačak kupila kombi zahvaljujući donacijama

U Križevcima je Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Maslačak” na prigodnoj konferenciji predstavila novo kombi vozilo, kupljeno sredstvima prikupljenima u humanitarnoj akciji “Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi”.

Akciji su se odazvali i pomogli na razne načine mnogobrojni građani, poduzeća, tvrtke i institucije pa su prikupljena potrebna sredstva i kupljen je kombi, koji će se koristiti za prijevoz članova udruge s područja grada Križevaca, ali i okolnih općina. Također će puno značiti članovima udruge za putovanje na druženja, izlete i razne aktivnosti.

Ustupila Verica Rupčić.

Koprivničko-križevačka županija, a posebno Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije su dali značajan doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Na svečanosti je potpredsjednica Županijske skupštine i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić izrazila zadovoljstvo ostvarenim ciljem kupnje kombija te istaknula radost, koju dijeli s članicama i članovima udruge pa je zaželjela da im kombi služi za sve njihove potrebe, kao i uspjeh u daljnjem radu i provedbi raznih projekata.

zatvori