rk-podravka.hr
Rukometašice Podravka Vegete sinoć su odigrale susret 12. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene protiv riječkog Zameta, posljednjeplasirane ekipe lige.

Podravkašice su već u prvom poluvremenu napravile veliku prednost, a ponajviše zbog raspoložene Marie Holešove koja je u prvom dijelu utakmice postigla šest pogodaka. Na predah se otišlo s visokih 11 pogodaka razlike za Podravku (18:7).

U nastavku susreta, Podravkašice su iz napada u napad podizale svoju prednost i slavile s konačnih 35:15. Holešova je do kraja susreta postigla 12 pogodaka, Čigirinova je nadodala šest, a istaknula se i mlada Lea Franušić s četiri lopte u mreži Zameta.

Podravkašice su tako na najbolji mogući način odradile uvertiru uoči utakmice četvrtog kola EHF Kupa protiv Craiove koje je na rasporedu ove subote, 26. siječnja s početkom u 14:30 u dvorani koprivničke gimnazije.

PRVA HRL – 12. KOLO
Utorak, 22. siječnja
RK Zamet – RK Podravka Vegeta 15:35 (7:18)
ZAMET: Hren(6), Toskić(5);Troskot, Mršić 1, Bahtiri 1, Pleše, K. Mikolić 3, I. Mikolić 3, Skokandić, Močibob 2, Sabalić, Visković, Đuzel 2, Bukvić 3

TRENERICA: Adrijana Prosenjak
PODRAVKA VEGETA: Tucaković (11+1), Ećimović(9); Zadravec 3, Holešova 12, Karlovčan, Milošević 2, Džono 2, Milosavljević 2, Franušić 4, Josipović 2, Petika 2, Čigirinova 6
TRENER: Zlatko Saračević.
ISKLJUČENJA: Zamet/Podravka Vegeta 4 min. (Franušić 2+2)
IGRAČICA UTAKMICE: Maria Holešova