Četvrtak, 2. svibnja 2024.

PROMETNE NESREĆE Pijani vozač zaletio se u traktor, dvojica ozlijeđena

Dvije su osobe lakše ozlijeđene u prometnim nesrećama koje su se tijekom jučerašnjeg dana dogodile na podravsko-prigorskim prometnicama.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se oko 17:40 sati u Kloštru Podravskom. Vozač rođen 1954. godine Passatom virovitičkih registracija zaletio se u traktor MT slatinskih registracija kojim je upravljao vozač rođen 1983. godine. I osobni automobil i traktor završili su u putnom jarku, svaki na svojoj strani, a lakše tjelesne ozljede zadobili su vozač traktora i putnik u osobnom automobilu rođen 1957. godine. Vozač Passata bio je pijan – u krvi je imao 1,02 promila alkohola i zadržan je u policijskim prostorijama do otriježnjenja.

A u Koprivnici je oko 14 sati s ceste sletio mladi vozač rođen 2000. godine koji je vozio četverokotačno quad vozilo Križevačkom ulicom. Kako je izvijestila Policijske uprava koprivničko-križevačka, on je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, udario u prometni znak i žičanu ogradu, a potom i u automobil parkiran na kolnom ulazu. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

zatvori