Petak, 26. travnja 2024.

NIBA TOURS VAS VODI Otkrijte tajne Venecije i otoka venecijanske lagune

Upoznajte čari legendarne Venecije i romantičnih otočića u njenoj blizini na jednodnevnom izletu na koji vas vodi turistička agencija NIBA Tours.

Datum putovanja je subota, 23. ožujka 2019. Polazak iz Virovitice je u 1 sat, iz Đurđevca u 1:30, iz Koprivnice u 2 sata (u noći).

Plan puta

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku do pristaništa Punta Sabbioni, vožnja vaporettom (brodom) prema Buranu, otoku čija je važnost narasla tek u 16. stoljeću kada su žene počele izrađivati čipku. Burano je danas poznat po žarkim bojama svojih fasada i legendi koja kaže da su njegovi ribari zbog fasada lakše pronašli put kućama u gustoj magli koja je većinu zimskih večeri obavijala lagunu ili ako bi dublje zavirili u čašicu. Kraća šetnja s pratiteljem te slobodno vrijeme za samostalno uživanje u ovom slikovitom otoku. Dalje se nastavlja vožnja vaporettom do otoka Murano gdje ćemo posjetiti jednu od mnogobrojnih radionica staklenih predmeta te prisustvovati izradi.

Nakon otoka Murano nastavljamo vožnju vaporettom do Venecije. Razgled Venecije s pratiteljem: Riva degli Schiavoni– Most uzdaha – Trg sv. Marka (glavni trg u Veneciji, središte Venecije, na njemu se održavaju i s njega počinju brojne venecijanske tradicijske svečanosti) – Duždeva palača (povijesni centar političke moći u Veneciji) – Bazilika sv. Marka (dominantna je građevina na istoimenom trgu, ubraja se među najljepše i najzanimljivije svjetske crkve, a pažnju privlači svojim posebnim izgledom) – Most Rialto (najstariji i najpoznatiji od četiri mosta koji premošćuju Canal Grande u Veneciji). Slobodno vrijeme za ručak, vlastite aktivnosti, istraživanje Venecije, shopping ili ispijanje kave i capuccina. Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme, povratak vaporettom do Punta Sabbioni i nastavak vožnje autobusom prema Koprivnici, Đurđevcu, Virovitici. Predviđeni dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 340,00 kn

Cijena je formirana na bazi autobusa od 40 sjedala. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti putovanja Niba Tours d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, voditelja putovanja, sve razglede prema priloženom programu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškovi realizacije i organizacije, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje:
– vožnju vaporettom od Punta Sabbioni do Burana, Murana, Venecije, i povratak u Punta Sabbioni – 22 € po osobi (obavezna doplata)
– putno zdravstveno osiguranje

Više informacija doznajte na internetskim stranicama turističke agencije NIBA Tours.

zatvori