Ustupila Verica Rupčić.
Članice županijske Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Zlatica Gajski i Irena Jagarinec predvođene predsjednicom Vericom Rupčić tradicionalno su i ovu godinu započele na najljepši način – posjetom rodilištu koprivničke bolnice.

U pratnji predstojnika odjela za ginekologiju i opstetriciju dr. Ivice Stanišića, ravnatelja bolnice Mate Devčića, zamjenice ravnatelja Biljane Marković i glavne sestre Ružice Evačić u opuštenom i veselom ozračju su uputile čestitke rodiljama s dobrim željama u Novoj 2019. godini.

Mladim majkama su posebno zahvalile i podijelile radost njihovog majčinstva uz čestitke i cvijeće. S velikim veseljem su pozdravile i darivale novorođene djevojčice i dječake sa željama za lijepo i sretno djetinjstvo te su njihovim obiteljima poželjele dobro zdravlje, sreću i zadovoljstvo u daljnjem životu.

Prva beba rođena na Novu godinu u 10 sati je dječačić Erik, kojega su prve posjetile “Katarine” uz posebne čestitke majci Ivani. Svake godine je glavna tema razgovora nakon obilaska rodilja i beba broj rođene djece u našoj bolnici. Dr. Stanišić je iznio podatke, koji govore da je 2018. godine rođeno 795 beba.

Svi su izrazili želju i nadu da će se ove godine situacija popraviti te da će se roditi više djece. “Katarine” su osoblju bolnice, uz zahvale za lijepi prijem i dobru suradnju, uputile i dobre želje za uspješan rad, s posebnim željama da imaju što više posla što će značiti i povećanje nataliteta u našoj županiji.