Srijeda, 9. listopada 2024.

FOTO Hrvačice i hrvači Podravke zasukali rukave i uredili dvoranu za trening, pogledajte kako izgleda

Članovi Hrvačkog kluba Podravka odlučili su urediti svoje prostorije za treninge u Osnovnoj školi ‘Braća Radić’. Novouređena dvorana izgleda zaista sjajno i talentirani hrvači svakako će imati bolje uvjete za rad.

– Usporedno sa završetkom energetske obnove Osnovne škole “Braća Radić”, odnosno nakon novopostavljenog krovišta i zamjene krovnih prozora na maloj dvorani, uslijedila je obnova i unutrašnje uređenje male dvorane. Kako proračunom nije bilo obuhvaćeno i unutrašnje uređenje te dvorane, Hrvački klub Podravka vlastitim je sredstvima i zajedničkim radom trenera i nekolicinom članova kluba kompletno uredio dvoranu za nove izazove – poručili su hrvači Podravke.

Cijela je dvorana osvježena novom, bijelom bojom. Zakrpane su pukotine nastale dugogodišnjim prokišnjavanjem, a djelomično je saniran i već dotrajali parket. Montiran je i novi funkcionalni ormar za odlaganje trenažne opreme, a uz to montirani su i novi nosači za užad te su kupljena četiri nova petmetarska užeta za penjanje. Za starije članove, modificirana je i sprava za dizanje utega i smještena na prostor koji sada neće ometati rad na hrvačkom borilištu. U svrhu sigurnosti svih koji treniraju u dvorani, svi zidovi u dvorani, pogotovo oni koji se nalaze odmah do borilišta obučeni su u spužvu i stiropor, a prostor koji nije ispunjen strunjačama popunjen je novim judo strunjačama, pobrojali su hrvači novosti. No, ni to nije sve.

“Po ulasku u dvoranu, pod odnosno prostor koji je namijenjen za kondicijsku pripremu s utezima i ostalim trenažnim sredstvima ispunjen je zaštitnom gumom. Najupečatljivija novina svakako je novokupljena cerada, hrvačko borilište koje je bojama i iscrtanim manjim krugovima u potpunosti kreirano za još bolji, svrsishodniji i zanimljiviji trening. Motivacije, pogotovo kod mlađih dobnih kategorija svakako neće izostati jer su, uz dosadašnji logo “Zlatnoga pijetla”, na još tri mjesta ručno iscrtani motivi vezani uz hrvanje. Kako bi olakšali rad trenerima kupljen je i novi funkcionalni sat koji je instaliran na zid. Treneri će tom novinom i uz pomoć daljinskog upravljača sad biti još kreativniji u planiranju i programiranju nadolazećih treninga jer ova naprava uz prikaz vremena i datuma ima i bezbroj ostalih mogućnosti za trening. I na kraju, neizostavno je zahvaliti se svima onima koji su svojim radom, dolaskom i idejama doprinijeli da već od ovog ponedjeljka treniramo punim intenzitetom”, stoji na Facebook stranici Hrvačkog kluba Podravka.

Slušaj uživo
zatvori