Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO: PAN ZIMSKA LIGA CB Active izborio polufinale veterana, MOD gradnja i Superprint ušli u četvrtinu finala

Nakon završetka grupne faze, danas je počeo eliminacijski dio malonogometne Pan Zimske lige koju organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica, a glavni su joj medijski pokrovitelji Radio Drava i portal Drava.info.

U jedinom današnjem susretu četvrtfinala veteranskog dijela turnira sastali su se CB Active i NK Radnik Križevci. Igrači Activea od prve su minute dominirali i na krilima sjajnog Nikole Šafarića slavili s 5:0. Šafarić je postigao dva pogotka, oo jedan gol nadodali su Marijo Dodik i Vladimir Dragosavljević, a igrači Radnik Križevaca zabili su jedan pogodak u vlastitu mrežu.

Nakon veterana, na teren su izašle ekipe MOD gradnja i Burger & Grill Bar No.1, koji su igrali susret šesnaestine finala seniorskog dijela natjecanja. U uzbudljivom susretu prepunom prilika, na kraju su slavili igrači MOD gradnja s konačnih 2:1.

U sljedećem susretu dana, favorizirani Superprint pobijedio je Kampus s visokih 8:1. Španeri iz Superprinta utakmicu su riješili već u prvom poluvremenu, a na predah su otišli s nedostižnih 6:0.

Trenutno su u tijeku i posljednje današnje utakmice šesnaestine finala seniorskog dijela PAN Zimske lige, a rezultate možete pratiti na sljedećoj poveznici.

PAN ZIMSKA LIGA 2018./19.

Subota, 5. siječnja

Veterani pro 1/4 finala
17:00 CB Active – NK Radnik Križevci 5:0

Seniori 1/16 finala
18:20 MOD gradnja – Burger & Grill Bar No. 1 2:1
19:00 Superprint – Kampus 9:1
19:40 Oštrek gradnja/CB Marocchino – Active juniori
20:20 Artmetali/MNK Junajted – RTV Servis Dolenec

zatvori