Petak, 26. travnja 2024.

Četvorica mladića kazneno prijavljena zbog prodaje i dijeljenja amfetamina i marihuane

Četvorica mladića iz Koprivnice i okolice kazneno su prijavljena zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te omogućavanja trošenja droga.

Riječ je o mladim muškarcima u dobi od 32, 28, 26 i 23 godine s koprivničkog i šireg koprivničkog područja. Nakon kriminalističkog istraživanja koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, sumnja se da je osumnjičeni 32-godišnjak prodavao i davao drugim osobama amfetamin. 26-godišnjak drugima je davao marihuanu, a 28-godišnjak prodao je marihuanu osumnjičenom 26-godišnjaku te ju davao na uživanje drugim osobama. Najmlađi od četvorice, 23-godišnjak, drugima je davao na raspolaganje prostorije u kojima su mogli konzumirati drogu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja ukupno je oduzeto 40 grama marihuane, 3,41 gram amfetamina, 41 sjemenka indijske konoplje i dvije digitalne vage.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori