Petak, 26. travnja 2024.

Vozio bez vozačke i prometne pa na kraju sletio s ceste i prevrnuo se na krov

Dvije prometne nesreće, srećom samo s materijalnom štetom, dogodile su se jučer u okolici Koprivnice.

Rano ujutro oko 6:10 sati na cesti između Novog Virja i Severovaca automobil je sletio van kolnika. 49-godišnji vozač Golfa koprivničkih registracija kretao se u smjeru Severovaca kad je uslijed nepropisnog kretanja prešao na suprotnu stranu kolnika. Prilikom vraćanja na desnu stranu došlo je do zanošenja automobila i slijetanja van ceste, a potom i prevrtanja.

Vozač nije ozlijeđen, a upravljao je automobilom nakon isteka vozačke i prometne dozvole. Nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će zbog izazivanja prometne nesreće biti pokrenut prekršajni postupak.

Dva osobna automobila sudarila su se jučer oko 13:20 sati u Đelekovcu. Na parkiralištu u Ulici Pavla Kvakana 49-godišnji vozač Peugeota koprivničkih registracija kretao se vožnjom unazad u namjeri uključivanja u promet. No, nije vodio računa o položaju i kretanju svog vozila pa je stražnjim dijelom udario u bočnu stranu Opela koprivničkih registracija. Njega je vozila 69-godišnja vozačica koja pak nije držala razmak između svog vozila i Peugeota.

Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola niti su ozlijeđeni, a protiv oboje će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove odgovornosti.

zatvori