Petak, 26. travnja 2024.

U jučerašnjim prometnim nesrećama u Koprivnici ozlijeđene dvije vozačice

U Koprivnici su se jučer dogodile dvije prometne nesreće te su pritom dvije osobe lakše ozlijeđene, doznajemo od Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Prva prometna nesreća dogodila se oko 11:10 sati na raskrižju Križevačke i Ulice Augusta Šenoe. Ulaskom u navedeno raskrižje 51-godišnji vozač teretnog vozila Mercedes osječkih registracija oduzeo je prednost Škodi zagrebačkih registracija koju je Križevačkom cestom vozila 34-godišnjakinja.

Vozila su se sudarila te je vozačica Škode pritom zadobila lakše tjelesne ozljede. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv 51-godišnjaka će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oko 14:25 sati došlo je do još jednog sudara, ovog puta na Varaždinskoj cesti. 48-godišnja vozačica Opela koprivničkih registracija kretala se u smjeru Kunovec Brega te je u jednom trenutku započela skretati ulijevo, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Naime, u tijeku pretjecanja njezinog vozila tada je bio 29-godišnji vozač Mercedesa varaždinskih registracija. Vozila su se sudarila te je vozačica lakše ozlijeđena.

Oba vozača zaradila su prekršajni postupak – vozačica zbog nepropisnog skretanja, a vozač zbog nepropisnog pretjecanja. Nijedan od njih nije bio pod utjecajem alkohola.

zatvori