Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo dočekuje sjajnu Rijeku, Božo Musa: Učinit ćemo sve da dođemo do sva tri boda

Nogometaši Slaven Belupa sutra će na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš ugostiti Rijeku, trenutno drugoplasiranom momčadi prvenstva koja iz kola u kolo izgleda sve bolje.

Utakmica će se igrati u sklopu 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, a ujedno će biti i zadnja u jesenskom dijelu sezone.

– Jedva čekamo utakmicu kako bismo dali sve od sebe da ispravimo dojam iz susreta protiv Rudeša. Rijeka je odlična momčad, a s novim trenerom je dobila i novi zalet što pokazuju i rezultati koje ostvaruje u zadnje vrijeme. Unatoč tome, mi se nemamo koga bojati. Pokazali smo protiv Hajduka, Lokomotive i Dinama da možemo igrati s najboljima i želimo dokazati da smo u ponedjeljak u Zagrebu imali samo loš dan. Nadam se da će nas navijači doći podržati u što većem broju, a ja im mogu obećati da ćemo učiniti sve da stignemo do sva tri boda – rekao je stoper Slaven Belupa Božo Musa za službene stranice Farmaceuta.

Rijeka je u sutrašnjoj utakmici veliki favorit, a Farmaceutima će najveća prijetnja biti njihov bivši suigrač, brazilski napadač Heber koji je za sada postigao devet prvenstvenih pogodaka.

Utakmica Slaven Belupa i Rijeke igrat će se u Koprivnici s početkom u 17:30 sati.

Hrvatski Telekom Prva liga – 18. kolo

Subota, 15. prosinca
Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek Apaš
17:30
Slaven Belupo – Rijeka

zatvori