Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo danas gostuje kod Rudeša, David Puclin: Zaslužuju respekt, ali moramo gledati sebe i osvojiti sva tri boda

Nogometaši Slaven Belupa danas će u sklopu 17. kola Hrvatski Telekom Prve lige odmjeriti snage s Rudešom. Utakmica će se igrati u Zagrebu, a bit će to drugi međusobni susret ovih dviju ekipa. Prvi je u Koprivnici, u 9. kolu, završio rezultatom 1:1.

– S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, moramo biti maksimalno motivirani i fokusirani kako bismo ostvarili naš cilj, a to su tri boda. Iako je Rudeš posljednjeplasirana momčad lige sigurno zaslužuje respekt. Vidjeli smo u prvom dijelu sezone kada smo remizirali da opuštanja protiv nikog u ovoj ligi ne smije biti – rekao je veznjak Slavena David Puclin za službene stranice Farmaceuta.

Nakon tri dobre predstave protiv Hajduka, Lokomotive i Dinama, cijela svlačionica fokusirana je da napokon dođe i do sva tri boda.

– Atmosfera u svlačionici je odlična. Na svakom treningu svi dajemo svoj maksimum i želimo nagraditi klub, navijače i sebe s pobjedom. Sutra moramo biti koncentrirani na sve zadatke koje trener postavi pred nas, a ako ih ispunimo vjerujem da ćemo osvojiti prijeko potrebna tri boda i slaviti – zaključio je Puclin.

Današnja utakmica između Rudeša i Slaven Belupa igrat će se s početkom u 18 sati.

Hrvatski Telekom Prva liga – 17. kolo

Ponedjeljak, 10. prosinca
18:00
Rudeš – Slaven Belupo

zatvori