Utorak, 19. ožujka 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Petgrad je branitelj naslova, a i ove sezone najveći je favorit

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. Predstavljamo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas ćemo predstaviti Petgrad.

Ekipa koju već godinama vodi strog, ali i pravedan Vedran Petrović u nekoliko sezona mijenjala se i nadograđivala. U sezoni 2014./15. na impresivan su način osvojili naslov prvaka KC Lige bez ijednog poraza. Tada su se natjecali pod imenom Petgrad/OPG Radiček. Na terenu se svojom karizmom ističe Vedran Medenjak, današnji trener NK Koprivnice, a uz njega je i legenda Slaven Belupa Vedran Purić koji u ekipu unosi dodatnu razinu kvalitete. Za Petgrad nastupa i vjerojatno najbolji asistent lige, Igor Šimunić. Na vratima se izmjenjuju već spomenuti Petrović i Nikola Barbarić.

Radi se o odlično posloženoj i ukomponiranoj ekipi koja je primjer kako se igra mali nogomet. Ovu polusezonu završili su kao jesenski prvaci, ali u nastavku sezone forma će im se zasigurno dodatno poboljšavati.

Igrači: Vedran Petrović, Zoran Jankić, Vedran Medenjak, Damir Bebek, Igor Šimunić, Vedran Purić, Velimir Cimbrišak, Siniša Petrović, Dubravko Slatina, Danijel Horvat, Darko Ištvan, Mario Kaniški, Saša Hrenić, Nikola Barbarić, Tomislav Sabljo
Voditelj: Vedran Petrović

zatvori