Utorak, 19. ožujka 2024.

PREDSTAVLJAMO EKIPE KC LIGE Inducta je utjelovljenje natjecanja, a još uvijek čeka svoj prvi naslov

Jubilarna deseta sezona popularne KC lige i ove je godine okupila brojne malonogometaše u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica. U sljedećih nekoliko tjedana predstavit ćemo vam ekipe koje sudjeluju u ovogodišnjem malonogometnom natjecanju. Danas ćemo predstaviti Inductu++/eMerkato.

Ova ekipa ima najživopisniju priču u povijesti KC lige, za njih se može reći da su prošli sito i rešeto, od borbe za naslov prvaka do grčevite borbe za opstanak. Prije nekoliko sezona naslov pobjednika ispao im je iz ruku u posljednjoj utakmici prvenstva, ali mogu se pohvaliti time da su prva ekipa koja je bila prijavljena za KC ligu.

Ekipu predvode iskusni doajeni KC lige, Zoran Peričić i Krešimir Dedi. Nezaustavljivi motor momčadi i prava radilica na terenu je Danijel Marić, a neprelazni stup obrane Damir Gašparić svakom će napadaču jasno pokazati da mu mjesto nije blizu gola. Na vratima se mijenjaju dvije istinske golmanske legende, Goran Posavec i Miroslav Votuc. Svi oni koju su se našli ‘oči u uči’ s ovim vratarskim dvojcem znaju koliko ih je teško matirati. Glavni ‘španeri’ u ovoj ekipi su Matija Sršek i Dinko Job, a tu je i čelni čovjek NK Starigrada, Krešimir Belčić.

Da u ekipi bude reda i discipline, pobrinut će se legendarni Branko Čmelješević. Popularni Čmela pravi je nogometni lisac, pa nije ni čudo da njegova momčad nakon pet kola drži prvu poziciju s 12 osvojenih bodova. Ove sezone imaju veliku šansu za osvajanje naslova, a možemo samo nagađati kakvu bi zabavnu točku pripremio Poso ako Inducta zaista i osvoji naslov.

Igrači: Miroslav Votuc, Danijel Marić, Zoran Peričić, Dinko Job, Matija Sršek, Dalibor Vukelić, Krešimir Dedi, Goran Posavec, Boriša Mesarić, Krešimir Belčić, Damir Gašparić, Marko Sinković
Voditelj: Branko Čmelješević

zatvori