Petak, 26. travnja 2024.

KRISTIJAN BISTROVIĆ EKSKLUZIVNO ZA DRAVU.INFO Igranje Lige prvaka bilo je ostvarenja dječačkog sna, a blagdane ću provesti u krugu obitelji i prijatelja

Kristijan Bistrović imao je sjajnu polusezone iza sebe. Sa svojim je CSKA Moskvom igrao Ligu prvaka i čak dva puta sudjelovao u pobjedi nad velikim Real Madridom. Unatoč velikim nogometnim, ali i privatnim uspjesima, 20-godišnji Kristijan i dalje čvrsto stoji na zemlji.

– Igranje Lige prvaka je ostvarenje sna za mene jer ipak je to najelitnije klupsko natjecanje i evo imam tu sreću da sam uspio to ostvariti već s 20 godina. Zahvalan sam na tome i toj prilici koja mi se ukazala i nastojim raditi svakim danom još više i više i vjerujem da će doći još puno dobrih i velikih stvari u mojoj karijeri – rekao je Kristijan Bistrović, bivši igrač Slaven Belupa, a danas veznjak ruskog CSKA Moskve.

Iako se CSKA oprostio od europskih utakmica, Bistrović naglašava kako su stekli vrijedno iskustvo.

– Velika je šteta što smo ispali iz Europe bas zbog sjajnih pobjeda protiv Real Madrida, ali sve je to veliko iskustvo. Možemo biti zadovoljni učinkom u prvenstvu iako smo mogli imati barem pet bodova više, ali sve nam je to veliko iskustvo i sigurno da se želimo boriti za prvo mjesto do zadnjeg kola – rekao je Bistrović.

Kristijanu u Moskvi društvo pravi Nikola Vlašić koji je u CSKA stigao na posudbu iz engleskog prvoligaša Evertona.

-Nakon odlaska Golovina trebao nam je takav profil igrača, ofenzivni vezni koji je ključan u završnoj trećini. S dolaskom Nikole dobili smo kvalitetu više, on se isto tako jako brzo uklopio i postao jedan od naših ključnih igrača – riječi su Bistrovića.

Bistrović se prije nekoliko dana vratio u Hrvatsku na zasluženi odmor. Nastavak ruskog prvenstva kreće sljedeće godine u ožujku, a Bistrović želi blagdanske dane provesti u krugu obitelji, prijatelja i djevojke Ive.

– Većinu vremena ću provesti u okruženju svoje obitelji, prijatelja i naravno svoje djevojke. Također ću sve to vrijeme iskoristiti za individualne treninge kao uvijek, a za tjedan dana moja djevojka Iva i ja idemo na Maldive na zasluženi odmor – zaključio je Bistrović.

zatvori