Subota, 27. travnja 2024.

Jeepom uletio u raskrižje i izazvao sudar, četiri osobe ozlijeđene

U Koprivnici su se jučer dogodile dvije prometne nesreće, a četiri su osobe pritom lakše ozlijeđene.

Oko 10:45 sati 55-godišnji vozač Jeepa koprivničkih registracija kretao se Ivanjskom u smjeru raskrižja s Dugom ulicom. Dolaskom do raskrižja koje se regulira semaforima, vozač je počeo skretati ulijevo, a da prije toga nije propustio Audi križevačkih registracija koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojeg je vozila 34-godišnjakinja.

Došlo je do sudara automobila pri čemu su ozlijeđeni vozačica Audija, 38-godišnji putnik u tom automobilu te djeca – 15-godišnja djevojčica i 4-godišnji dječak. Nitko od sudionika nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv vozača Jeepa će biti pokrenut prekršajni postupak.

Drugu prometnu nesreću izazvao je 28-godišnji vozač Seata koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,39 promila. Kretao se Varaždinskom cestom u smjeru raskrižja sa Zagrebačkom kada je prilikom neprilagođene brzine došlo do zanošenja vozila, a potom i slijetanja van kolnika. Vozač je automobilom udario u metalni stup semafora.

Policijski su ga službenici smjestili u posebne policijske prostorije gdje je ostao do otriježnjenja. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori