Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Kristijan Bistrović sa svojim je CSKA srušio Real Madrid, a u Rusiji je ugostio i prijatelje iz Koprivnice

Bivši veznjak Slaven Belupa Kristijan Bistrović jučer je odigrao čitav susret u senzacionalnoj pobjedi svojeg CSKA iz Moskve nad Real Madridom na kultnom Santiago Bernabeu. Povijesnu pobjedu Bistrovića i suigrača ispratili su njegovi prijatelji iz Koprivnice koji su s njim proveli nekoliko dana.

Mladi Koprivničanci Karlo Slukić, Nikola Tuba i Igor Tkalčić s Kristijanom su odrasli i započeli prve nogometne korake u Slaven Belupu, a Kristijan ih je u proteklih nekoliko dana ugostio u svojem novom domu u Rusiji.

Kako je spomenutim momcima nogomet najvažnija stvar u životu, Kristijan im je odlučio pružiti nezaboravno iskustvo i kao njegovi gosti gledali su utakmicu ruskog prvenstva između CSKA Moskve i Yenisey Krasnoyarska na prelijepom stadionu VEB Arena. CSKA je u toj utakmici slavio s 2:1, a jedan od strijelaca bio je Nikola Vlašić, drugi Hrvat koji trenutno igra za rusku momčad. Nakon utakmice, Kristijanu i njegovim prijateljima na zajedničkoj večeri pridružili su se Vlašić i slovenski reprezentativac Jaka Bijol.

Nakon razgledavanja prekrasne Moskve i druženja s prijateljima, Bistrović je s momčadi otputovao u Madrid gdje je CSKA čekao posljednji susret grupne faze Lige prvaka. Na utakmici su ga u prvim redovima bodrili i njegovi prijatelji kojima je Bistrović ustupio karte, a na tribinama su se našli Kristijanovi roditelji, kumovi te Koprivničanci Zoran Vlah, Matija Petričević i Alen Vugrin.

Kristijan je sjajno dirigirao igru svoje momčadi koja je na kraju slavila sa senzacionalnih 3:0. Međutim, CSKA Moskva se unatoč pobjedi nad Real Madridom oprostila od Lige prvaka, a nisu izborili ni plasman u Europsku ligu.

Bistrović je još jednom pokazao da je jedan od ključnih igrača ruske momčadi, a sigurno je da će mu utakmica protiv Real Madrida zauvijek ostati u sjećanju zbog sjajnog rezultata i svih njegovih prijatelja i rodbine koji su ga bodrili s tribina kultnog Santiago Bernabeua, ali i posjetili ga u dalekoj Moskvi.

zatvori