Petak, 4. listopada 2024.

Dio grada ostao bez vode zbog puknuća cijevi: ‘To je vodovod iz ’85., zamijenit ćemo ga’

Stanovnici dijela grada oko Varaždinske ceste u Koprivnici jučer popodne bili su bez vode.

Kako doznajemo iz Koprivničkih voda, dojavu o propuštanju na javnoj vodoopskrbnoj mreži zaprimili su oko 11:30 nakon čega su se dežurne ekipe zaputile na teren. Kvar se dogodio ispred kućnog broja 16, a u vrijeme njegovog saniranja bez vode su bila domaćinstva od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do benzinske postaje. Zaposlenici Koprivničkih voda kvar su popravili do 17:30 sati.

– S obzirom na to da je riječ o cijevima koje su iz ’85. godine, Koprivničke vode će u svoj poslovni plan za 2019. godinu staviti zanavljanje tog dijela javne vodoopskrbne mreže. Ovim putem ispričavamo se korisnicima što nisu imali vode, ali znate da do kvarova ne dolazi “po narudžbi” već iznenada. Naši dečki trudili su se da kvar što prije saniraju – rekla je Dravi.info članica Uprave Koprivničkih voda Sandra Sinjeri.

Podsjetimo, do puknuća vodovodnih cijevi u kolovozu je došlo i u susjednoj Ulici Andrije Hebranga, a dosta muke ove su godine dotrajale vodovodne cijevi zadale i stanovnicima Trga bana Josipa Jelačića.

Slušaj uživo
zatvori