Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Vedran Purić skočio s terena na klupu: Vjerujem da ćemo napraviti dobar posao i Hajduku doći spremni

Nakon odlaska Tomislava Ivkovića i njegovog pomoćnika Vladimira Balagovića, nogometaši Slaven Belupa treniraju pod vodstvom Vedrana Purića, Ivice Sertića i Marija Hontića.

Farmaceuti će ovaj tjedan odraditi šest treninga, a za vikend je predviđena međusobna utakmica.

– Treneri Sertić, Hontić i ja ne zamaramo se time kada će doći idući trener, već smo u potpunosti posvećeni treninzima i pripremi momčadi za gostovanje kod Hajduka koje nas čeka za desetak dana. Želimo da ekipa bude na 100% u Splitu i tako koncipiramo aktivnosti. Suradnja s trenerom Sertićem je odlična i vjerujem da ćemo napraviti dobar posao – rekao je trener Vedran Purić za službene internetske stranice kluba.

Atmosfera se u svlačionici, unatoč posljednjim događajima, kaže Purić, nije poremetila:

– Svi dečki su zaista pravi profesionalci i nemam ni jednu zamjerku na njihovo ponašanje i odnos prema treningu. Svjesni su i sami situacije u kojoj se svi skupa nalazimo i vidim u njima jednu veliku želju da ju što prije okrenu, da sve krene na bolje. Htio bih se ovim putem zahvaliti i bivšim trenerima Ivkoviću i Balagoviću na fer i korektnoj suradnji – poručio je Purić koji je “skočio s terena na klupu”.

– Svjestan sam da je ovo splet okolnosti, ali želim svaku situaciju iskoristiti kao školu. Ispred mene je još uvijek dugi put što se tiče samog školovanja kako bih dobio potrebnu licencu za vođenje prvoligaške momčadi, ali upravo u ovakvim situacijama mogu najviše naučiti. Na kraju, jedino je bitno da sve dok smo tu, bilo to do sutra, kraja tjedna, mjeseca ili godine, pružimo sve što možemo da momčad dignemo na razinu na koju smatramo da može doći, a to je puno više od onoga što je do sad pokazivala – zaključio je.

zatvori