Petak, 26. travnja 2024.

PRVA HNL Slaven Belupo gostuje na praznom Poljudu, tko će ga voditi?

Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza, ovog vikenda nastavlja se Hrvatski Telekom Prva liga. Slaven Belupo će u nedjelju gostovati na Poljudu kod splitskog Hajduka u sklopu 15. kola.

Hajduk ovu polusezonu može proglasiti jednom od najneuspješnijih u povijesti kluba. Trenutno se nalaze na šestom mjestu sa samo tri boda više od Slaven Belupa. Iako im je početak sezone bio katastrofalan, pod trenerskom palicom Zorana Vulića uspjeli su se malo podići i u nedjeljnoj utakmici ipak su favoriti.

Farmaceuti nakon odlaska Tomislava Ivkovića još nemaju trenersko rješenje na klupi, ali kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, Slavenaše će do kraja sezone najvjerojatnije voditi Ivica Sertić u suradnji s Mariom Hontićem i Vedranom Purićem.

Iz kluba su nam javili da treninge momčadi u ovom trenutku vodi spomenuti trojac, ali nisu mogli sa sigurnošću potvrditi da će upravo oni voditi klub do kraja polusezone i u nedjeljnoj utakmici protiv Hajduka.

Spomenimo još kako će Hajduk i Slaven Belupo svoj nedjeljni susret odigrati pred praznim tribinama shodno odluci HNS-a da se Hajduk kazni zbog huliganskih ispada na utakmici protiv Dinama prije nešto više od mjesec dana.

Hrvatski Telekom Prva HNL – 15. kolo
Nedjelja, 25. studenog, 15:00
Hajduk – Slaven Belupo

zatvori