Utorak, 23. travnja 2024.

ZAKOMPLICIRALO SE U PREGOVORIMA Najveći problem KC lige mogao bi biti – šank?

Pregovori oko održavanja popularne KC lige u dvorani Srednje škole još su uvijek u tijeku.

Podsjetimo, prošlog tjedna neslužbeno smo doznali da je došlo do poteškoća vezanih uz korištenje dvorane Srednje škole za jubilarnu desetu sezonu malonogometnog natjecanja rekreativaca.

Povodom navedenih komplikacija u vezi pregovora oko održavanja ovogodišnje KC lige, oglasila se i ravnateljica Srednje škole Manuela Gregurić:

– Temeljem objavljenog članka o KC ligi i navedenim tehničkim poteškoćama, nužno je informirati javnost da su za potrebe održavanja “KC LIGE”, a nakon toga i Zimske lige, osigurani traženi termini u dvorani Srednje škole Koprivnica odmah po primitku molbe organizatora. Sukladno propisanoj proceduri, Školski odbor je donio odluku, a Osnivač dao suglasnost za najam dvorane u navedenu svrhu. Školski odbor je usvojio zahtjeve organizatora koji su usklađeni sa zakonskim propisima. Srednja škola Koprivnica podržava rekreaciju i sport te ustupa dvoranu na korištenje za potrebe lokalne zajednice uvažavajući propisanu proceduru od strane Osnivača te važeće zakonske propise – stoji u priopćenju koje je ravnateljica Gregurić poslala našoj redakciji.

Kako doznajemo iz Koprivničke udruge za rekreativni sport, oni su s ravnateljicom postigli dogovor oko korištenja dvorane i ugostiteljskog dijela, međutim, kamen spoticanja je šank u predvorju dvorane.

Konačna odluka o održavanju KC lige trebala bi biti donesena danas nakon sastanka ravnateljice Srednje škole i predstavnika Koprivničke udruge za rekreativni sport.

zatvori